RING OSS - 08-12 42 02 58

Markis Stockholm

RING OSS - 08-12 42 02 58

Markiser

Markis i Stockholm. Terrassmarkis framför hus.

Vi har det bästa utbudet av förstklassiga markiser i Stockholm. Hos oss hittar du det perfekta alternativet för såväl hem som företag. Kontakta oss för mer information om våra markiser i Stockholm!

Vårt utbud av markiser i Stockholm

Vi har markiser för alla typer av fastigheter, såväl privata som företag. Oavsett vilken typ av markis i Stockholm som du är ute efter så har vi något som passar just dig!

Terrassmarkiser

Terrassmarkisen ger dig en längre sommar! Den skyddar från heta sommardagar och kvällens fukt, samtidigt som den dämpar ljud och ger fastigheten ett visuellt lyft. Samtliga terrassmarkiser anpassas efter fastighetens specifika mått och det finns 100-tals färger och mönster att välja bland.

Pergolamarkiser

En pergola är ett praktiskt och snyggt tak som ger en uteplats mer ombonad. Du får ett skydd mot sommarens varmaste dagar, samtidigt som du får ett trevligt uterum. Med en pergola förlänger du sommarhalvåret! 

Våra pergolamarkiser i Stockholm är idealiska för såväl privata trädgårdar som öppna platser utanför hotell och restauranger, samt på takträdgårdar och loft. En pergolamarkis skyddar från solens strålar, men även regn och vind. 

Fönstermarkiser

Fönstermarkisen skapar ett behagligare inomhusklimat och skyddar dina möbler, samtidigt som den ger din fastighet ett dekorativt lyft. Fönstermarkiser kan seriekopplas med motor eller vev för att täcka större ytor eller ge ett enhetligare intryck av fastigheten.

Balkongmarkiser

Förvandla din balkong till en skuggig och trivsam uteplats. En balkongmarkis skyddar både mot sol och lättare regn och går mycket snabbt att fälla ut och in, det tar bara några sekunder! Balkongmarkisen gör balkongen till en härlig plats för umgänge och vila, även när solen ligger på.

Restaurangmarkiser

Söker du efter markis i Stockholm till din restaurang? Med en restaurangmarkis förlänger ni säsongen avsevärt. Vi har markiser för såväl det lilla caféet som den stora resturangen. Från lätta minimalistiska markiser till rejäla markiser som tål kraftiga vindstyrkor.

Korgmarkiser

Korgmarkisen har en högre stabilitet än vanliga markiser och är det perfekta valet för specialformade fönster. Våra korgmarkiser i Stockholm specialtillverkas till ditt fönster och det går även att trycka text eller logotyp på markisen, vilket gör den till ett perfekt utrymme för reklam. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även på natten.

Sidomarkiser

I vårt stora utbud av markiser i Stockholm erbjuder vi även sidomarkiser. Det är en utdragbar sidoavskärmning för att skapa insynskydd, vindskydd eller för att göra din uteplats mer ombonad. Produkten lämpar sig väl som komplement till en terrassmarkis och fungerar utmärkt på både villor och radhus.