RING OSS - 08-12 42 02 58

Markis Stockholm

RING OSS - 08-12 42 02 58

Persienner

Markis Stockholm. Vy av rum med persienner.

Vi erbjuder en rad spännande varianter av persienner i Stockholm – både för inom- och utomhusbruk. Kontakta oss för mer information!

Våra persienner i Stockholm

Oavsett vilket solskydd du söker, från vårt stora utbud av markiser i Stockholm, till mer nischade produkter, så hittar du det hos oss. Här är ett urval av våra förstklassiga persienner.

Barnsäkra lösningar från Luxaflex®

Med ett utbud som innehåller allt från linlösa alternativ till motoriserade system, erbjuder Luxaflex® flera innovativa persiennsystem utformade med säkerhet och komfort i åtanke. Välj bland flera olika färger och material som passar till ditt barnrum i dag och din tonårings rum i morgon.

Classic

Våra klassiska persienner finns med lameller i fyra olika storlekar: 15 mm, 25 mm, 35 mm och 50 mm. Alla persienner levereras med matchande över- och underlister.

Continent

Söker du ett universellt och flexibelt persiennsystem? Våra Continent-persienner i Stockholm är designade för att klara flera lamellmaterial, bredder och stegbandsalternativ. Systemet lämpar sig både som frihängande och mellanglaspersienn. Anpassningsbara komponenter ger effektiv montering, minskar lagerbehov och integreras snyggt i fönstret.

Robusta

En typ av aluminiumpersienn med robusta design som är lämplig för stora glaspartier i till exempel kontor, sjukhus, skolor, butiker och affärer där den med fördel ersätter traditionella gardiner. En mängd färger är tillgängliga. Genom att färgmatcha lameller och band skapas enkelt en fin persienn anpassad för varje rums karaktär. Upp- och nedhissning sker manuellt med polyesterlinor. Den är även utrustad med barnsäkra komponenter såsom delbara linknoppar, linsträckare och linfästen.

Roulett

Ett perfekt och stilfullt val för rummen där du tillbringar mycket tid, eftersom du själv kan styra dagljuset precis som du vill. Denna eleganta lösning ger användaren möjlighet att matcha färgen med rumsomgivningen. Den stilfulla och måttanpassade aluminiumpersiennen passar väldigt bra till lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

Fasadpersiennenen President

Vi har även persienner för utomhusbruk. Fasadpersiennen President ger ett effektivt skydd mot solen – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor. President går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Lameller finns i två bredder: 50 och 80 mm.