RING OSS - 08-12 42 02 58

Markis Stockholm

RING OSS - 08-12 42 02 58

Om oss

Markis Stockholm. Terrassmarkis.

Alfa Solskydd erbjuder ett stort urval av förstklassiga markiser i Stockholm, men även andra solskydd såsom persienner, rullgardiner och balkongskydd. Kontakta oss så guidar vi dig fram till rätt solskydd för just ditt hem eller företag!

Experter på markiser i Stockholm

Våra solskydd är inte bara funktionella, de är även dekorativa och kan ge ditt hem eller företag ett viseullt lyft. Vi erbjuder ett stort urval av förstklassiga markiser i Stockholm, såsom pergolamarkiser, terrassmarkiser och balkongmarkiser, men även persienner, rullgardiner, balkongskydd och liknande solskyddsprodukter.

Vår service

En viktig del i vår affärsidé är att ge mycket god service till våra kunder, från ordermottagning till att önskad produkt sitter på plats och fyller sin funktion. Vi tar personligen hand om din beställning och lämnar sedan över till våra duktiga montörer som ser till att dina önskemål blir uppfyllda.

Vi hjälper dig även att reda ut begreppen. Vad är skillnaden mellan en terrassmarkis och en pergolamarkis? Ska jag välja en persienn eller en rullgardin? Vi guidar dig till rätt val.

Butik och showroom

Se vårt stora urval av markiser i Stockholm på plats! Du är varmt välkommen att hälsa på oss för att se och känna på våra markistyger och andra produkter. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt solskydd för just ditt hem eller företag. Alfa Solskydds butik och showroom ligger i anslutning till vår tillverkningslokal i Skogås.

Boka in ett hembesök

För dig som söker markis i Stockholm och vill ha personlig guidning så gör vi även hembesök. Vid ett sådan inbokning, antingen dagtid eller kvällstid, kan vi presentera olika alternativ på plats och ta korrekta mått. 

Är du intresserad av ett hembesök – kontakta oss här!