RING OSS - 08-12 42 02 58

Markis Stockholm

RING OSS - 08-12 42 02 58

Solskydd

Markis Stockholm. Inglasad altan.

Vid sidan av våra förstklassiga markiser i Stockholm erbjuder vi även en rad andra typer av produkter, såsom rullgardiner och jalusier, men även inglasningar och balkongräcken.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta just den produkt som du söker!

Våra högkvalitativa solskydd i Stockholm

Hos Alfa Solskydd är vi experter på alla typer av solskydd. Vi guidar dig till rätt val av produkt – både till hemmet och till företaget. Här nedan presenterar vi några av de skydd som finns, vid sidan av våra persienner och markiser i Stockholm.

Rullgardiner

Rullgardinen är ett dekorativt solskydd och vi erbjuder rullgardiner i ett stort utbud av tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper. Valet av material, vävteknik, färg och öppenhetsfaktor avgör rullgardinens förmåga att filtrera solljuset.

Lamellgardiner

Våra tidlösa, stiliga och flexibla lamellgardiner passar utmärkt till stora fönsterglaspartier. En vertikalt hängande lamellgardin ger en funktionell skydd mot ljus och kan även användas som rumsavdelare. 

Plisségardiner

Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Gardinen kan antingen fungera som en diskret och elegant bakgrund eller en djärv medelpunkt i ditt hem.

Jalusier

En jalusi hjälper dig att stänga och skydda din lokal, samt förhindra att smuts kommer in. Vi levererar två olika typer av jalusier – rulljalusi och rullgaller.

Parasoller

Våra parasoller är gjorda av material av högsta kvalitet och monteras av våra experter. Det gör dem till de mest hållbara och långvariga parasollerna på marknaden idag.

Inglasning

Vi erbjuder olika lösningar inom inglasning av altaner och balkonger – till både privatpersoner och företag. Restauranger som kan erbjuda god komfort på sin uteservering, så att gästerna slipper blåst och ruskväder, har också goda möjligheter att öka sin omsättning!

Balkongskydd

Ett balkongskydd skyddar din balkong mot insyn, sol och vind. Våra balkongskydd anpassas och monteras efter kundens behov och önskemål. Du kan även matcha färgen och mönstret med din markis!

Balkongräcken

Vi erbjuder ett brett sortiment av balkongräcken i aluminium. Vårt balkongräcke sätter fokus på både design och säkerhet.

Myggnät

Vi på Alfa Solskydd skyddar inte bara dig från solen, utan även ovälkomna gäster! Vårt insektsnät har en modern, diskret design för att passa såväl i hemmet som i sommarstugan. Det är lätt att montera i både fönster och dörrar, och vind- och vattentåligt.